Loistavaa kautta pelaavan Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui ei peitellyt Cadena SER:in El Largueron haastattelussa mieltymystään Real Madridin pelaajaan Iscoon. Kovin suoraan Lopetegui ei kuitenkaan siirtohuhuja vahvistanut. Keväällä 30 vuotta täyttävän Iscon sopimus päättyy tämän kauden jälkeen ja hänen on uumoiltu siirtyvän kesällä Sevillaan.

– Puhun vain Sevillan jalkapalloilijoista. Isco on kuitenkin mahtava pelaaja enkä piilottele ihailuani häntä kohtaan, Lopetegui vastasi.

Kun Sevilla nujersi viikonlopun Sevillan derbyssä Real Betisin, Lopetegui sai seuran faneilta raikuvat, seisaltaan annetut suosionosoitukset.

– Jalkapallossa pelaajat ovat pääosissa, mutta rehellisesti sanottuna nämä ovat hetkiä, joista on kiitollinen. Saapumisestani lähtien olen tuntenut kannattajien rakkauden näiden kolmen kauden aikana. Olen antanut parhaani Sevillalle, mutta myös Sevilla on antanut minulle paljon, Lopetegui kiitteli.

Sevilla kamppailee edelleen La Ligan voitosta, sillä sen takamatka sarjakärki Real Madridiin on vain kuusi pistettä. Suuri tavoite loppukaudelle on tietysti myös Eurooppa-liigassa menestyminen, sillä loppuottelu pelaa Sevillassa. Näin Lopetegui arvioi joukkueensa asetelmia molemmissa kilpailuissa:

– Olen lopulta vakuuttunut siitä, että Barca tulee löytymään hyvin korkealta. Samoin Atlético. Villarreal pelaa mahtavaa kevätkautta ja Betiskin sinnittelee todella hyvin mukana. Jokaisen otteun voittaminen on seikkailu kaikille La Ligassa.

– Eurooppa-liigan suhteen olemme toiveikkaita. Arpa toi neljännesvälieriin vastaan West Hamin, joka oli meille vaikein mahdollinen vastustaja arvonnassa.

Lähde: AS