PSG kukisti Real Madridin tiistai-iltana Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa 1-0. Lue otteluraportti täältä.

PSG hallitsi pelitapahtumia mielin määrin ja olisi voinut voittaa ottelun useammallakin maalilla, mutta Thibaut Courtois oli mies paikallaan ja piti Real Madridin otteluparissa mukana upeilla torjunnoillaan.

Läpi ottelun Real Madridin puolustusta pilkkanaan pitänyt Kylian Mbappé iski voittomaalin lisäajalla. Mbappé harhautti Real Madridin Éder Militãon ja Lucas Vázquezin ja laukoi pallon Courtois’n jalkojen välistä maaliin.

Real Madridin peliesitys sai madridilaismediassa huomattavasti kritiikkiä. Real Madrid oli pelillisesti täysi vastaantulija, eikä laukonut kertaakaan kohti PSG:n maalia.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti vastasi kritiikkiin lehdistötilaisuudessa.

– Pelasimme puolustuksellisesti varsin hyvän ottelun, mutta emme olleet riittävän aggressiivisia. Meiltä puuttui pallollinen pelaaminen. Teimme useita harhasyöttöjä, ja PSG:n prässin purkaminen tuotti meille haasteita. Emme saaneet pelattua palloa laidalle Viníciukselle tai Marco Asensiolle. Lisäksi Karim Benzema jäi ilman palloja. Pallon kanssa emme tehneet sitä, mitä halusimme, Ancelotti tiedosti.

– Emme kyenneet pelaamaan hyvin. Normaalisti meillä ei ole näin suuria ongelmia, kun vastustaja prässää ylhäältä. Olen optimistinen, vaikka meidän on pelattava paljon paremmin toisessa osaottelussa. Pelaamme kotona, eikä meidän tarvitse pelätä vierasmaalia. On selvää, että PSG:llä on etulyöntiasema, mutta toivottavasti se ei riitä.

– Mbappé on pysäyttämätön. Olemme yrittäneet kontrolloida häntä ja Militão onnistui siinä hyvin, mutta Mbappé voi aina luoda itselleen maalipaikan ja nyt hän teki sen viimeisellä minuutilla.