Real Madrid hävisi tiistaina Paris Saint-Germainin vieraana 0-1 Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

PSG rakenteli ensimmäisen huippupaikkansa viidennellä minuutilla. Kylian Mbappé karkasi vasemmalla laidalla vartijaltaan ja tarjoili hyvän syötön maalin edustalle, mutta Angel Di Marían veto karkasi maalin yli.

Madridilla oli suuria vaikeuksia saada peliään millään muotoa käyntiin. PSG piti palloa ja vyörytti hyökkäyksiä vieraiden päätyyn.

Reilun vartin jälkeen Mbappélle aukesi huippupaikka, kun Dani Carvajal ei saanut painittua palloa häneltä pois. Ranskalaiskärjellä oli enää maalivahti Thibaut Courtois ohitettavana, mutta laukaus hankalasta asennosta jäi vaisuksi.

Tauolle mentäessä PSG:lle oli kirjattu kuusi maalintekoyritystä ja Madridille yksi.

Toista puolikasta oli takana viitisen minuuttia, kun PSG oli jälleen lähellä maalintekoa. Mbappé sai pallon rangaistusalueella, käännähti nopeasti ja laukoi tulisesti, mutta Courtois torjui.

Tunnin kohdalla PSG:lle vihellettiin pilkku. Koko pelin vaikeuksissa ollut Carvajal kaatoi Mbappén kömpelöllä taklauksellaan, ja tuomari puhalsi pilliinsä välittömästi. Vetovastuun otti Lionel Messi, joka tykitti kohti oikeaa alakulmaa, mutta Courtois torjui jälleen.

Ottelun ainoaa osumaa odotettiin lopulta lisäajan viimeiselle minuutille asti. Mbappé nöyryytti Lucas Vázquezia ja Éder Militãoa pujahtamalla boksissa heidän välistään, ja ranskalaishyökkääjä sujautti vielä pallon Courtois’n längeistä verkkoon.

Vierasjoukkue ei saanut koko ottelussa yhtään laukausta kohti maalia.

Real Madrid isännöi PSG:tä toisessa osaottelussa 9. maaliskuuta.