Real Madrid kairasi Copa del Reyn puolivälieriin voittamalla Elchen torstaina jatkoajan jälkeen 2-1-lukemin.

Ottelun kaikki kolme maalia nähtiin vasta jatkoajalla. Elchen Gonzalo Verdú vei isännät ensin johtoon, mutta Real Madrid nousi voittoon Iscon ja Eden Hazardin maaleilla. Kyseessä oli Real Madridin 120-vuotisen seurahistorian ensimmäinen kerta, kun joukkue käänsi jatkoajan tappioaseman voitoksi.

Ottelun hämmästyttävin tilanne nähtiin toisen puoliajan lopulla, kun erotuomari Jorge Vázquez katsoi Toni Kroosin rikkoneen Tete Morentea ja nosti saksalaiselle keltaisen kortin. Todellisuudessa Kroos ei edes hipaissut Morentea, eikä itse asiassa ollut edes kovin lähellä häntä. Vázquezin olisi syytä käydä Specsaversilla, niin älytön kyseinen tuomio oli.

Kroos ei ollut päässyt kokemastaan epäoikeudenmukaisuudesta yli vielä ottelun jälkeenkään ja jakoi korttiin johtaneesta tilanteesta videon Twitter-tilillään.

– Keltainen kortti. Totta kai, Kroos kirjoitti videon saatetekstiin.