Copa del Reyn neljännesvälierät jatkuivat torstaina. Jatkoon ovat tiensä selvittäneet toistaiseksi Valenca, Rayo Vallecano, Cádiz, Real Sociedad, Real Betis ja Mallorca.

Torstaina Real Madrid kohtasi vieraissa Elchen. Kotiyleisö Estadio Manuel Martínez Valerolla sai vastinetta rahoilleen heti kamppailun alussa.

Vahvasti otteluun lähtenyt kotijoukkue haastoi jättiläisen aggressiivisesti. Reilun kymmenen minuutin kohdalla Elchen argentiinalaispelaaja Guido Carrillo osui ylärimaan. Peli jatkui kuitenkin maalittomana.

30-vuotias Carrillo oli avausjaksolla näkyvässä osassa ja aiheutti suuria ongelmia Los Blancosin puolustukselle. Hyökkääjä pääsi muutamaan otteeseen puskemaan boxin sisältä, mutta ilman tulosta.

Real Madridilla oli myös saumansa. Rodrygo ja Vinícius Júnior saivat kumpikin muutaman kelpopaikan, mutta brasilialaiset eivät avausnelivitosella maaliverkkoja heiluttaneet. Tauolle siirryttiin 0-0-tilanteessa.

Toisella puoliajalla Real Madrid otti selkeämmin hallinnan tasaväkisen avausjakson jälkeen. Madridilaiset vyöryttivät peliä suoraviivaisemmin kohden Elchen puolustuskolmannesta ja kotijoukkue joutui yhä tiheämmin rikkomaan välttääkseen vaarallisempien maalipaikkojen syntymisen.

Los Blancos haki vimmatusti maalia, mutta Elche piti suurseuran varpaillaan. Kotijoukkue lähti harkitusti, mutta suoraviivaisesti vastaiskuihin aina tilanteen auetessa.

Real Madrid ei halunnut ratkaisua viedä jatko-otteluun. Vieraat hakivat todella hanakasti voittomaalia, mutta Elche taisteli sitkeästi.

Jatko-otteluun lopulta myös edettiin.

Myös verkot alkoivat heilua. Ensin onnistui Gonzalo Verdú kotijoukkueelta. Puolustajan osumaa edelsi madridilaisten kokeneen laitapakin Marcelon punainen kortti.

Los Blancos joutui todella ahtaalle, mutta osoitti jatko-ottelun toisen vartin aluksi suuruutensa. Dani Ceballos teki mainion esityön ja viimeistelystä vastasi Isco. Peliväline vasempaan alakulmaan ja kamppailu tasoihin.

Lopulta sankariksi nousi kenties eniten parjattu mies kentällä. Belgialaislaituri Eden Hazard pääsi tilanteeseen David Alaban komeasta syötöstä. Hazard ei erehtynyt ja vei maalillaan Real Madridin jatkoon.