Atlético Madridin joukkuetta kuljettanut bussi sai hurjistuneen vastaanoton saapuessaan San Sebastiánin Anoeta-stadionille keskiviikkoista cup-ottelua varten (lue juttu Real Sociedadin 2-0-voittoon päättyneestä ottelusta täältä). Bussia kohti heiteltiin kiviä ja muuta sälää, meteli oli korviahuumaavaa ja auton ympärillä paukkuivat ilotulitteet.

AS:n kotisivuilta löytyvässä videoklipissä näkyy, kuinka fanit heittelevät soihtuja ja ilotulitteita sekä ilmeisesti pöydän muutamia bussia seuranneita poliiseja kohti. Videolla näkyy myös, kuinka Atlético Madridin valmentaja Diego Simeone laskeutui bussin etuosaan heristämään nyrkkiä matkantekoa häirinneille Real Sociedadin faneille.

Simeonelta kysyttiin ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa mielipidettä näistä tapahtumista. Hän kritisoi vastauksessaan poliisin toimettomuutta ja paljasti, mistä oli keskustellut virkaveljensä, Real Socidadin valmentaja Imanol Alguacilin kanssa.

– Olimme tiellä Real Sociedadin kannattajien ympäröiminä. Ymmärrän, että he ovat siellä aina, mutta yhtäkkiä meillä ei ollut suojelijoita lainkaan. Näitte itse, kuinka tilannetta yleensä hoitavat eivät nyt olleetkaan paikalla.

– Ei sillä mitään vaikutusta peliin ollut. Sanoin Imanolille vain, että hän lähettäisi terveisiä heille, joiden olisi pitänyt olla valmistautuneita tilanteeseen, mutta eivät olleetkaan, Simeone vastasi.

Lähde: AS