Diego Simeone on valmentanut Atléticoa kymmenen vuoden ajan.

Simeone saapui Atléticon peräsimeen 23. joulukuuta 2011.

Atlético haastatteli Simeonea, joka kertoi mielipiteensä joukkueen ja seuran nykyisestä tilanteesta.

– La Ligan voittaminen oli näpäytys heille, joiden mielestä aikani Atléticon peräsimessä olisi pitänyt jo päättyä. Tietenkin aikakaudet päättyvät joskus, mutta olemme hyvin itsepäisiä ja uskon edelleen, että voimme saavuttaa enemmän. Tuo mestaruus kertoi omaa kieltään siitä, miten onnistuimme sukupolvenvaihdoksessa. Kaikki tykkäävät kauniista jalkapallosta, mutta voitot ja mestaruudet tuovat uskottavuuden, Simeone muistutti.

– Ilman pelaajian luottamusta ja sitoutumista menestyminen olisi mahdotonta. Voitimme mestaruuden, koska pelaajani halusivat voittaa sen. He asettavat kohtalon tälle seuralle.

Simeonen mielestä on tärkeää, että kannattajat vaativat joukkueelta entistä enemmän.

– Parasta, mitä minulle tapahtui pelaajana oli se, että kannattajat antoivat minulle paljon enemmän kuin minä annoin heille. Ajan kanssa tapasimme jälleen toisemme ja tunsin paluuni olevan velvollisuuteni. Ihmiset odottivat minulta paljon ja se velvollisuus kasvaa vuosittain entistä suuremmaksi, koska olemme vieneet seuran sellaiseen asemaan, jossa meiltä vaaditaan enemmän. Ja se on tärkeää. Kannattajien on vaadittava meiltä enemmän, Simeone viittasi menestymiseen.

– Keskityn siihen, että minulla on edelleen paljon energiaa ja voimaa tuoda esiin ajatukseni ja tunteeni siitä, mitä seura tarvitsee. Minulle on päivänselvää, mitä seura tarvitsee.

LUE MYÖS: Näkökulma: Kymmenen vuotta cholismoa – Atléticon vaikeaan tilanteeseen on vain yksi ratkaisu

Lähde: MARCA