Real Madrid lujitti sunnuntaina asemiaan La Ligan sarjakärjessä, kun se kukisti tasaisessa ottelussa kotikentällään Sevillan maalein 2-1. Ottelun ratkaisijaksi nousi huippukautta pelaava Vinicius, joka tykitti vankalla itseluottamuksella komean voittomaalin ylänurkkaan vajaasta 20 metristä.

– Vinicius teki poikkeuksellisen maalin, ja hänellä on erityislaatuiset jalat ja fysiikka. Minut Vini Jr:ssa on yllättänyt se, millainen maalintekotaito hänellä on, Real Madridin valmentajana tällä kaudella aloittanut Carlo Ancelotti kehui lehdistötilaisuudessa pelin jälkeen.

– Hänen henkilökohtainen taitonsa ei ole yllätys. Tiesin hyvin, että hänen harhauttelee hyvin ja erittäin vahva yksi yhtä vastaan -tilanteissa. Se, mikä yllättää kaikki, on hänen maalintekotaitonsa, sillä sitä hänellä ei ole ollut ennen. Vinicius ei pelannut sellaista ottelua, jota kaikki odottivat, mutta hän teki poikkeuksellisen, fantastisen maalin. Se oli uskomaton laukaus.

– Vinicius on nyt näyttänyt osaamista, jota hän ei ollut näyttänyt koskaan aiemmin. Hän on ollut tärkein pelaaja, ja se on taas yksi askel kohti sitä, että hänestä voi tulla yksi maailman parhaista. Joskus käy niin, ettei pysty tekemään sitä, mitä haluaa tehdä. Tässä ottelussa hän keskittyi olemaan tehokas.

Ancelotti ei kiistänyt sitä, etteikö Sevilla tarjonnut sarjakärjellä vähintäänkin tasapäistä vastusta.

– Vastustaja oli erittäin vahva ja näytti kaiken osaamisensa varsinkin avausjaksolla. Kun tasoitimme pelin, puolustimme paremmin, hallitsimme peliä paremmin ja meillä oli onnea tehdä maali.

– Rehellisesti sanottuna uskon, että tasapeli olisi ollut oikeudenmukaisin lopputulos tästä pelistä. En myöskään usko, että Real Madrid olisi ansainnut hävitä, Ancelotti lisäsi.

Lähde: Real Madridin kotisivut