Barcelona nappasi sarjakauden ensimmäisen vierasvoittonsa lauantai-iltana voitettuaan Villarrealin Cerámicalla 3-1. Lue otteluraportti täältä.

Ottelun tuomaritoiminta on herättänyt paljon puhetta. Villarrealin päävalmentaja Unai Emery ja avainpelaaja Pau Torres eivät jääneet sanattomiksi ottelun jälkeen ja antoivat palaa oikein urakalla. Lue kaksikon mietteet täältä.

Espanjalaismedian mukaan stadionilla paikan päällä ollut poliisiryhmä joutui erottamaan Villarrealin ja Barcelonan edustajat toisistaan kamppailun jälkeen. Osapuolet olivat ottaneet yhteen pukukoppikäytävällä.

Barcelonan päävalmentaja Xavi puhui ennemmin itse ottelusta.

– Ymmärrän heidän suuttumuksen ja pettymyksen, mutta sellaista tapahtuu. Puhun mielummin itse ottelusta. Pelasimme hyvää joukkuetta vastaan. Ottelu oli vaikea ja dominoimme pelitapahtumia odotettua vähemmän, mutta olimme onnekkaita Memphis Depayn maalin ja rangaistuspotkun kanssa. Kohtasimme todellisen huippujoukkueen. Nämä ovat äärimmäisen tärkeät pisteet, koska kyseessä on kauden ensimmäinen vierasvoitto La Ligassa.

Xavin mukaan Villarreal ei ansainnut hävitä.

– Tilanteemme huomioiden tämä oli hyvin tärkeä voitto. Loppujen lopuksi on oltava hieman onneakin, mutta Villarreal ei ansainnut hävitä. Se on fakta.