Liverpool ja Atlético iskivät yhteen keskiviikkoiltana Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä ottelukierroksella. Liverpool voitti ottelun 2-0 ja varmisti samalla lohkovoittonsa.

Atlético on tappion myötä lohkossa kolmantena. Toisena oleva Porto on pisteen edellä Atléticoa. AC Milan ja Porto päätyivät tasapeliin aiemmin keskiviikkona Milanossa.

Atlético joutui Anfieldille ilman Marcos Llorentea, Thomas Lemaria, Antoine Griezmannia, Geoffrey Kondogbiaa ja Stefan Savicia. Griezmann sai suoran punaisen kortin Atléticon ja Liverpoolin edellisessä ottelussa.

Anfieldin ottelu oli Liverpoolin näytöstä käytännössä alusta loppuun saakka. Atlético pelasi vahvasti ottelun ensimmäiset viitisen minuuttia, mutta sen jälkeen vieraat eivät saaneet käytännössä mitään aikaan pallon kanssa.

Diogo Jota vei maalin edustalta Liverpoolin johtoon 13. minuutilla. Nappikeskitys löysi vapaaksi boksin sisällä jääneen Jotan, jolla oli helppo siirtää isännät maalin etumatkalle.

Sadio Mané pisti ottelun käytännössä pakettiin kymmenisen minuuttia myöhemmin. Mané ohjasi laukauksen maaliin noin viiden metrin etäisyydeltä ja Jan Oblak jäi ohjauksen myötä voimattomaksi maalillaan.

Savicin pelikiellon vuoksi jälleen Mestarien liigassa avauskokoonpanossa ollut Felipe sai suoran punaisen kortin kymmenen minuuttia ennen taukoa. Felipe potkaisi takaapäin Manéa jaloille Liverpoolin vastahyökkäyksessä ja lensi ulos ennen taukoa. Muun muassa Luis Suárez sai samaisessa tilanteessa varoituksen valitettuaan Felipen ulosajoa.

Toisella jaksolla kummatkin saivat kertaalleen pallot maaliin, mutta osumat hylättiin paitsioina.

Atlético joutui pelaamaan koko toisen jakson vajaalla, eikä se hakenut kahden maalin tappioasemassa aktiivisesti kavennusmaaleja.

Atlético kohtaa seuraavassa lohko-ottelussaan AC Milanin Metropolitanolla.