Kerroimme lokakuun alussa, että tiukkaa säästökuuria vetänyt Barcelona suunnittelee tekevänsä rahakkaita pelaajahankintoja jälleen tammikuussa. Toivelistan kärjessä on mediatietojen mukaan kovia nimiä: Manchester Cityn Raheem Sterling ja RB Leipzigin Dani Olmo.

Nyt Mundo Deportivo kuitenkin kertoo, että ainakin 23-vuotiaan Olmon värvääminen jo kesken kauden vaikuttaa epätodennäköiseltä. La Masian kasvatti Olmo itse oli valmis palaamaan kotiin jo kesällä, mutta MD:n mukaan RB Leipzig on tuskin valmis laitahyökkääjästä vielä tammikuussa luopumaan.

Lehden tietojen mukaan Leipzig haluaa pitää Olmon riveissään ainakin siinä tapauksessa, jos seura jatkaa Mestarien liigan pudotuspeleihin – joka näyttää tällä hetkellä aika haastavalta tehtävältä. Vaikkei jatkopaikkaa heruisikaan, haluaa se silti Olmon jatkavan seurassa myös keväällä Eurooppa-liigaa sekä Bundesliigan mestaruus- ja europaikkataistelua ajatellen.

[readmore from=Olmo-Dani]

Leipzig kieltäytyi tiettävästi jo kesällä Barcelonan tekemästä lainatarjouksesta, johon olisi sisältynyt ensi kesänä aktivoituva, bonuspykälineen aina 75 miljoonaan euroon asti noussut ostovelvoite. Tammikuussa Olmo voisi olla MD:n mukaan kaupan 60 miljoonan euron siirtokorvauksella, mutta tuota summaa Barca ei ole valmis maksamaan.

Leipzig itse maksoi Olmosta Dinamo Zagrebille bonuspykälineen 40 miljoonaa euroa, ja alle sen summan kauppoja tuskin syntyy.