Real Madridin hyökkääjä Mariano Díaz kieltäytyi kesällä lainasiirrosta Rayo Vallecanoon, kertoo AS.

Dominikaanisen tasavallan maajoukkueessa kertaalleen esiintynyt Mariano, 28, on jo usean vuoden ajan jäänyt Madridissa täysin rotaatiopelaajan rooliin, mutta hän ei ole jättänyt seuraa.

Real Madrid yritti kaupata häntä kesällä muille seuroille tuloksetta. Kuluvalla kaudella hän ei ole pelannut vielä minuuttiakaan.

Rayo Vallecano olisi tarjonnut Marianolle samaa palkkaa kuin hän tienaa Los Blancosissa, eikä hänen olisi tarvinnut vaihtaa paikkakuntaa, sillä kummatkin seurat pitävät majaansa Madridissa, mutta Mariano kieltäytyi siirrosta.

AS:n mukaan Madrid yrittää päästä Marianosta eroon myös tammikuussa, mutta Rayo Vallecano hankki jo kesällä Radamel Falcaon hyökkäyspäähänsä. Madridin ja Marianon sopimus on voimassa kesään 2023 asti.