Luis Enrique ei ole järin pidetty persoona espanjalaismedian keskuudessa.

Se on tullut vuosien saatossa selväksi, sillä suorapuheinen ja omat mielipiteensä ilman sen suurempia ongelmia julkisuuteen tuova Enrique totesi hiljattain, ettei lue mediaa, sillä tietää jalkapallosta enemmän kuin toimittajat.

Etenkin madridilaismedian kynsissä jo pitkään ollut Enrique sai tukea Sevillaa valmentavalta Julen Lopeteguilta.

Lopeteguin mukaan on ilmiselvää, että Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja tietää jalkapallosta enemmän kuin hänen pelaajavalintojaan kritisoivat toimittajat.

– Sitä pitäisi kysyä ennemminkin Luisilta, eikä minulta. Silti on päivänselvää, että hän tietää jalkapallosta enemmän kuin te kaikki toimittajat. Ei siinä ole mitään epäselvää. Minusta hänen tekemät päätökset ovat olleet hyviä. Mutta edelleen se on selvää, että hän tietää jalkapallosta enemmän kuin te. Minun pitää sen sijaan jatkaa jalkapallon opiskelua, Lopetegui nauroi Marcan haastattelussa.

Madridilaismedia on muun muassa kritisoinut maajoukkueen päävalmentajaa siitä, miten hän ei ole kutsunut Real Madridin pelaajia mukaan maajoukkueeseen. Real Madridin pelaaja on nähty edellisen kerran Espanjan A-maajoukkueessa maaliskuussa.

Espanja kohtaa Ranskan sunnuntai-iltana UEFA Nations Leaguen Final Four -turnauksen loppuottelussa.