Real Madrid koki melkoisen takaiskun tiistai-iltana hävittyään Sheriff Tiraspolille Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella maalein 2-1.

Moldovalainen Sheriff johtaa lohkoa puhtaalla pelillä kahden pelatun kierroksen jälkeen.

Ennakkoluulottomasti pelannut Sheriff puolusti odotetusti valtaosan ottelusta, mutta kykeni myös luomaan maalipaikkoja vaarallisista vastahyökkäyksistä.

Real Madridin maalivahti Thibaut Courtois pettyi joukkueensa puolustuspeliin.

– Loppujen lopuksi yksityiskohdat ratkaisevat. Päästimme kaksi maalia, jotka syntyivät pienistä yksityiskohdista. Ne oli hienoja maaleja ja laadukkaita viimeistelyitä, mutta meidän kannalta pienet yksityiskohdat menivät pieleen. Emme voi päästää maalia, joka lähtee rajaheitosta. Haimme tosissaan voittoa, mutta emme voi unohtaa puolustusta. Sheriffin maalivahti pelasi hienon ottelun, eikä pallo halunnut mennä maaliin. Sheriff halusi puolustaa ja he tekivät sen hyvin. Sitten he lähtivät 3-4 pelaajalla vastahyökkäyksiin, Courtois totesi.

Courtois kehui Sheriffin voittomaalia. Sébastien Thillin upea laukaus löysi tiensä ylänurkkaan 89. minuutilla.

– Joskus ottelut ovat tällaisia. Aiemmin Celtaa ja Mallorcaa vastaan olemme onnistuneet helposti maalinteossa ja tänään kaikki meni päinvastoin. Epäonnistuimme paikoissamme ja teimme ainoan maalin pilkulta. Uskoimme nousevamme voittoon, mutta he olivat silti vaarallisia vastahyökkäyksissään. Sheriffin voittomaali oli hieno. Pallo meni suoraan yläkulmaan. Olisimme voineet edes pelata tasapelin.

Real Madridin kausi jatkuu sunnuntaina, kun sarjakärki kohtaa Espanyolin vieraskentällä.