Copen ja Marcan mukaan Marc Cucurellan on määrä poistua Getafesta seuraavien päivien aikana.

Brighton on aktivoimassa Cucurellan sopimuksessa olevan 18 miljoonan euron ulosostopykälän.

Getafen urheilutoimenjohtaja Ángel Martín tosin totesi tiistaina, ettei Brighton ole ilmoittanut aikeistaan madridilaisseuralle ja Getafe pitää Cucurellaa edelleen pelaajanaan. Cucurella ei ollut Getafen kokoonpanossa maanantaisessa ottelussa, kun Sevilla haki täyden pistepotin Coliseumilta maalein 1-0.

Cucurella on Barcelonan kasvatti. Barcelona saa siirtosummasta noin 1,8 miljoonaa euroa itselleen.

Cucurella siirtyi Barcelonasta lainalle Getafeen kesällä 2019. Getafe lunasti laitapelaajan itselleen vuosi sitten noin kymmenellä miljoonalla eurolla. Cucurella kuului José Bordalásin ehdottomiin luottopelaajiin Getafessa. Getafen päävalmentajaksi kesällä siirtynyt Míchel on julkisesti todennut haluavansa pitää Cucurellan joukkueessaan.

23-vuotias Cucurella aloitti uransa vasempana laitapuolustajana, mutta pelasi Bordalásin alaisuudessa vasemman laitalinkin roolissa.