Manchester Cityn manageri Pep Guardiola toivoo, että Lionel Messi viimeistelee uransa Barcelonan paidassa.

Messiä on yhdistetty kuluneen vuoden aikana Etihad Stadiumille ja saanut tuoreimpien tietojen mukaan sopimustarjouksen myös PSG:ltä. Guardiolan mukaan argentiinalaistähti ei kuitenkaan löytäisi parempaa kotia mistään muualta kuin Barcelonasta, jossa hän on pelannut koko ammattilaisuransa.

– Toivon, että hän viimeistelee uransa Barcelonassa. Hän ei löydä parempaa kotia kuin Barca, kertoi Guardiola espanjalaiskanava TV3:lle.

– Ainoa asia, mitä on tehtävä – kuten meidän rakas opettajamme (Barcelonan entinen pelaaja ja manageri Johan Cruyff) sanoi – on mennä takaisin alkulähteelle ja pelastaa ne perimmäiset syyt, jotka tekevät Barcasta niin erityisen monessa asiassa ja tavassa pelata.

[readmore from=Barcelona]

– Tiedämme, miten se tulisi tehdä. Perustamisvaihe on jo käsitelty. Kaikki mitä on enää tehtävänä, on pyyhkiä pölyt pois ja laittaa siihen hieman öljyä… ja aloittaa uudelleen. Ei ole parempaa seuraa tätä varten.

Messin sopimus Barcelonan kanssa umpeutuu tänä kesänä, mutta 33-vuotias argentiinalaistähti on tiettävästi valmis allekirjoittamaan uuden jatkopahvin jäädäkseen ainakin ensi kaudeksi Ronald Koemanin miehistöön.

Lähde: Goal