Gerard Piqué on nyt ensimmäisenä Barcelonan pelaajana avannut suunsa Euroopan Superliiga -hankkeesta.

Piqué otti asiaan kantaa Twitterissä. Twiitin myötä lienee selvää, että Piqué ei kannata Superliigaa.

– Jalkapallo kuuluu kannattajille. Nyt enemmän kuin koskaan, Piqué kirjoitti.

Mikäli twiitti ei näy, voit lukea sen tästä.

Superliiga on hallinnut otsikoita parin päivän ajan. Yhteiskunnalliseen keskusteluun ovat osallistuneet kannattajat, seurat ja jopa korkeimman tason poliitikot. Suurelta osin negatiivinen paine on johtanut jo siihen, että Valioliigan perustajajäsenet ovat vetäytyneet hankkeesta. Jäljellä on enää kuusi seuraa (Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid, Juventus, Internazionale, AC Milan), joista ainakin Barcan ja Atletin on sanottu pohtivan vetäytymistä.

Hankkeen näkyvin puuhamies on toistaiseksi ollut Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez, joka toimisi myös Superliigan puheenjohtajana. Pérez avasi näkemyksiään hiljattain El Chiringuiton haastattelussa. Piqué hyökkäsi Twitterissä myös Péreziä ja Chiringuitoa vastaan.

– Ensin juhlat [toim. huom. viittaus todennäköisesti Barcelonan Copa del Reyn mestaruuteen] ja nyt sukellus. Florentinon El Chiringuito, Piqué kirjoitti viitaten siihen, ettei ohjelmassa haastettu Pérezin väitteitä.

Mikäli twiitti ei näy, voit lukea sen tästä.

LUE MYÖS: Euroopan Superliiga kaatumassa – näin Florentino Pérez kommentoi tuoreita käänteitä

LUE MYÖS: La Ligan puheenjohtajalta armotonta tekstiä Real Madridin seurapomolle: ”Hän on hukassa”

LUE MYÖS: ”Real Madridia ei heitetä Mestarien liigasta pihalle” – Superliiga-pomo Florentino Pérez sanoo uuden kilpailun pelastavan kaikki seurat tuholta