La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas vastustaa jyrkästi Euroopan Superliigan perustamista ja sanoo, että hankkeen päähahmoihin lukeutuva Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on ”hukassa”.

12 Euroopan jättiseuraa ilmoitti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, että ne ovat lupautuneet perustajäseniksi uuteen kansainväliseen turnaukseen, joka korvaisi kyseisten joukkueiden osalta Mestarien liigan. Espanjasta mukana ovat Atlético Madrid, Barcelona ja Real Madrid.

[readmore from=Euroopan-Superliiga]

Los Blancosin puheenjohtaja Pérez on kommentoinut kiistanalaista projektia sanomalla, että se auttaa ”pelastamaan jalkapallon”. Tebas on kuitenkin täysin päinvastaista mieltä. Hänestä Madrid ja muut suurseurat toimivat vain omia etujaan ajatellen ja päätyvät tuhoamaan jalkapallon.

– Joulukuussa 2020 sanoin, että Florentino Pérez on hieman ymmällään, mutta juuri nyt hän on hukassa, kommentoi Tebas sosiaalisessa mediassa.

– Jalkapallo ei ole täysin pilalla, kuten hän sanoo, eikä Superliiga – joka on yksi sen ongelmista – ole siihen ratkaisu. Se on jalkapallon kuolema.

Javier Tebas Medrano

@Tebasjavier
En diciembre de 2020 ya dije que Florentino Peréz estaba muy DESPISTADO, ahora esta PERDIDO, ni el fútbol esta arruinado como el dice, ni la SUPERLIGA que es uno de los problemas puede ser la solucion, es la muerte del futbol.
#MalaExcusa
#FlorentinoPerezSalvadorNoGracias

Lähde: Goal