Barcelonan päävalmentajan Ronald Koemanin mukaan laitapuolustaja Sergiño Destin on keskityttävä otteluiden aikana paremmin.

Dest, 20, oli aiemmin tällä viikolla suurissa vaikeuksissa, kun PSG:n tähtihyökkääjä Kylian Mbappé juoksutti häntä Mestarien liigassa. Koeman otti Destin tauolla vaihtoon, mutta Mbappé jatkoi rymistelyään ja iski hattutempun PSG:n hakiessa 4-1-vierasvoiton Camp Noulta.

Täksi kaudeksi Ajaxista Barçaan siirtynyt Dest on pelannut debyyttisesongillaan Espanjassa 24 ottelua ja saanut mukavasti vastuuta. Hän on kuitenkin kärsinyt alkuvuodesta lihasvaivoista ja viettänyt enemmän aikaa penkillä, mikä saattoi Koemanin mukaan vaikuttaa Destin esitykseen PSG:tä vastaan.

– Ehkä se vaikutti siihen, kun hän ei ole pelannut säännöllisesti ja hänellä on ollut hieman vammoja. Mutta nyt hän on kunnossa, fyysisesti kunnossa, sanoi Koeman Diario Sportin mukaan.

Hollantilaisluotsin mukaan Dest ei saa herpaantua peleissä hetkeksikään. Koeman muistutti kuitenkin, että Yhdysvaltain maajoukkuepakilla on yhä runsaasti aikaa kehittyä.

– Hän on 20-vuotias, mutta hänen on opittava, hänen on oltava aggressiivisempi, hänen on oltava keskittyneempi. Hänellä oli siinä pelissä [PSG:tä vastaan] liikaa hetkiä, jolloin hän ei ollut sataprosenttisen keskittynyt.

– Me puhuimme hänelle siitä. Mutta hän on nuori pelaaja, se on hyvä asia. Hän voi oppia sen, mutta hänen on opittava se.

– Hän voi tuoda niin paljon positiivisia juttuja joukkueeseemme, että hänen on opittava, että Hollannista Barcelonaan siirtyminen on iso askel. Hän tarvitsee aikaa ja ohjausta, mutta kaikki alkaa pelaajasta itsestään.