Antoine Griezmann on flopannut Barcelonassa.

120 miljoonalla eurolla puolitoista vuotta sitten Atléticosta Barcelonaan siirtynyt Griezmann ei ole sopeutunut uuteen seuraansa ja laidalla pelaamiseen.

Siirtonsa jälkeen Griezmann on pelannut Barcelonan paidassa 58 ottelussa, joissa on syntynyt vain 17 maalia ja viisi maalisyöttöä.

29-vuotias Griezmann menetti viime kaudella avauskokoonpanon paikkansa Quique Setiénin alaisuudessa. Kesäkuun lopussa Griezmannin entinen seura Atlético vieraili Camp Noulla ja Setién päästi Griezmannin kentälle vasta lisäajalla.

[readmore from=Griezmann-Antoine]

– Setiénin kanssa välit olivat normaalit. Vanhempani sanoivat minulle, että minun pitäisi kysyä Setiéniltä, miksei hän laita minua avauskokoonpanoon, Griezmann muisteli Universo Valdanolle.

– Setién halusi puhua minulle sen jälkeen, kun pelasin muutaman minuutin Atléticoa vastaan. Sanoin, ettei meidän tarvitse puhua ja sen jälkeen hän kysyi, kuinka pitkään olisin vihainen. Kerroin Setiénille, että hän voi olla ihan rauhallisena, sillä en aio valittaa tai suuttua. Laita minut avaukseen, jos haluat. Jos et laita, niin ei se mitään, Griezmann sanoi kertoneensa silloiselle valmentajalleen.

– Olen vieläkin suuttunut siitä, Griezmann naureskeli Jorge Valdanolle.