Real Madridista AS Romaan siirtynyt Borja Mayoral riensi oikaisemaan kommenttejaan entisestä joukkuekaveristaan Luka Jovićista.

Kahden vuoden lainapestille Italiaan lähtenyt Mayoral, 23, sanoi siirtonsa yhteydessä, että Madrid olisi halunnut pitää hänet ja luopua Jovićista, 22, jonka ura Espanjassa ei ole oikein lähtenyt käyntiin.

– Minun oli määrä siirtyä muualle nopeasti, kun saavuin Real Madridin harjoituskaudelle. Zidane halusi kuitenkin, että minä jäisin, mutta sanoin tarvitsevani enemmän peliaikaa. Uskon seuran kuunnelleen Zidanea, koska Real Madridin oli tarkoitus päästä Jovicista eroon, Mayoral kommentoi aiemmin tällä viikolla.

Jović on pelannut Madridissa 29 ottelua ja tehnyt kaksi maalia. Kuva: Getty Images

Espanjalaishyökkääjän kommenteista nousi pienimuotoinen kohu, jonka hän halusi pysäyttää mahdollisimman pian. Mayoral selvensi sanomisiaan Cadena SER:n haastattelussa.

– Jos minun on pyydettävä anteeksi Real Madridilta tai Jovićilta, niin teen sen. Minun ei olisi pitänyt puhua Real Madridin asioista. Kommenttini irrotettiin asiayhteydestä. Zidane sanoi olevansa tyytyväinen minuun, mutta en ikinä puhunut Zidanen kanssa Jovićista. Se vaikutti siltä kuin en olisi kunnioittanut Jovićia, mutta siitä ei ollut kyse.

– Minä kunnioitan häntä [Jovićia] äärimmäisen paljon, hän on Real Madridin pelaaja. Harjoittelin hänen kanssaan 1,5 kuukautta, mutta en ikinä puhunut epäkunnioittavasti joukkuekaveristani, Zidanesta tai seurasta.