Real Madridin hyökkääjältä Mariano Díazilta on lähtenyt kahdeksan kiloa painoa nielurisaleikkauksen jälkeen, kertoo Marca.

Mariano, 27, kävi operoitavana kolme viikkoa sitten ja palasi torstaina Madridin harjoituksiin huomattavasti kevyempänä. Hän ei kyennyt syömään kiinteitä ruokia kymmeneen päivään, mikä vaikutti dramaattisesti hänen painoonsa ja erityisesti lihasmassaan.

Marcan mukaan Mariano on tällä hetkellä Real Madridin mittareilla viisi kiloa alipainoinen. Hänen terveytensä on muutenkin ollut koetuksella, sillä hän sai koronavirustartunnan aiemmin tänä vuonna.

Lehtitietojen mukaan Real Madrid ja Benfica pääsivät kesällä sopuun Marianon siirrosta, mutta hän itse kieltäytyi portugalilaisjätin tarjouksesta, vaikka jääkin todennäköisesti tällä kaudella Madridissa olemattomaan rooliin.

Viime kaudella Mariano sai vastuuta vain 84 minuuttia.

𝗥𝗠𝗢𝗻𝗹𝘆

@ReaIMadridOnly
Mariano reappeared on the Valdebebas pitch on Thursday, having lost eight kilos from his tonsillitis operation after spending more than 10 days without being able to eat solid food. He's now five kilos underweight. [MARCA]