Atlético Madridin keskikenttäpelaaja Thomas Partey ei välttämättä ole joukkueen käytettävissä Mestarien liigan jatkuessa ensi kuussa, kertoo Marca.

Ghanalainen Partey, 27, sai La Ligan päätöskierroksella Real Sociedadia vastaan lihasvamman, jota hänellä tulee kiire kuntouttaa. Atléti kohtaa Mestarien liigan puolivälierässä saksalaisen RB Leipzigin 13. elokuuta. Kilpailun loppuottelu pelataan koronaviruspandemian aiheuttamien poikkeusjärjestelyjen myötä vain kymmenen päivää myöhemmin.

Vuodesta 2012 lähtien madridilaisseuraa edustanut Partey on avainpelaaja Diego Simeonen valmentamassa ryhmässä. Kuluvalla kaudella hän on pelannut kaikkiaan 46 ottelua, mukaan lukien Atlétin kaikki pelit Mestarien liigassa.

Partey on ollut pitkään siirtohuhuissa yhdistettynä Arsenaliin, mutta tuoreimpien tietojen mukaan hän on solmimassa Atlético Madridin kanssa uuden sopimuksen. Atlétin ja Parteyn nykyinen diili päättyy kesällä 2023.