Betis on antanut potkut päävalmentajalleen Rubille. Seura tiedotti päätöksestään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Rubi roikkui löysässä hirressä jo pitkään. Espanjalaismedioiden mukaan seurajohto oli todennut Rubille, että lauantaisen Athletic-ottelun on päätyttävä voittoon, jos luotsi meinaa jatkaa seuran peräsimessä. Athletic voitti ottelun 1-0.

Betis on kerännyt koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen kolmessa ottelussa yhden pisteen.

Rubi saapui Betisin peräsimeen viime kesänä Espanyolista tuoden mukanaan 17 maalia katalaaniseuralle iskeneen Borja Iglesiasin. Betis maksoi Iglesiasista melkein 30 miljoonaa euroa, mutta kärki on tehnyt tällä kaudella vain kaksi maalia.

Betis lähti kauteen tavoitteenaan yltää ensi kaudeksi europeleihin. Se on jäämässä toista kautta putkeen haaveeksi, sillä Eurooppa-liigan karsintapaikkaan on matkaa peräti 13 pistettä. Betis on voittanut tällä kaudella sarjassa vain kahdeksan ottelua.

Alexis Trujillo valmentaa Betisiä loppukauden ajan.

Real Betis Balompié 🌴💚

@RealBetis
📣 El #RealBetis agradece a Joan Francesc Ferrer 'Rubi' y a todo su cuerpo técnico los servicios prestados a la entidad, destacando su profesionalidad y dedicación.

Mucha suerte, míster.