Barcelona haki Napolista tiistaina 1-1- tasapelin, mutta joutuu toiseen osaotteluun Camp Noulla ilman pelikiellon saaneita Sergio Busquetsia ja Arturo Vidalia. Lähemmäs pelikieltoa ajautui myös joukkueen ykköstähti Lionel Messi, joka sai varoituksen pallontavoittelutilanteessa Napoli-vahti David Ospinan kanssa.

Messin nappikset osuivat Ospinan rintakehään, ja kolumbialaista hoivattiin kentän pinnassa jonkin aikaa. Tuomari Felix Brych näki tilanteen keltaisen kortin arvoiseksi. Koska varoitus oli Messille Mestarien liiga -kauden toinen, joutuu hän seuraavasta varoituksesta pelikieltoon.

Varoitustilit nollataan puolivälierin jälkeen, joten Messin on pelattava ilman varoitusta kolme ottelua pelikiellolta välttyäkseen – olettaen siis, että Barcelona neljännesvälieristä jatkaa.

[readmore from=Messi-Lionel]

Messi pyysi välittömästi kolarointinsa jälkeen David Ospinalta anteeksi, eikä Napoli-vahti jäänytkään kantamaan argentiinalaiselle kaunaa.

– Se oli vahinko. Messi on herrasmies ja mahtava pelaaja. On onni, että saan pelata häntä vastaan täällä ja maajoukkueessa, Ospina kommentoi Sportin mukaan.