Napoli ja Barcelona eivät kokeneet vieläkään eurokauden ensimmäistä tappiotaan, vaan neljännesvälieräotteluparin avausosassa Italiassa päädyttiin 1-1 -tasapeliin. Toiseen osaotteluun Camp Noulla Barcelona joutuu erittäin vajaalla kokoonpanolla.

Joukkueelta oli jo ennen peliä sairastuvalla Jordi Alba, Sergi Roberto, Luis Suárez ja Ousmane Dembélé. Dembélén korvaajaksi viime viikolla hankittu Martin Braithwaite ei puolestaan ole Mestarien liigassa edustuskelpoinen.

Jobinpostia tuli Napolissa lisää, kun kaksi keskikenttäpelaajaa joutui sivuun toisesta osaottelusta. Sergio Busquetsin varoitustili täyttyi, ja Arturo Vidal joutui niin ikään pelikieltoon otettuaan samasta tilanteesta kaksi varoitusta ja ulosajon.

Pelin lopussa myös Gerard Piqué näytti saaneen nilkkavamman, mutta Piqué itse vakuutteli pelin jälkeen olevansa pelikunnossa jo sunnuntain El Clásicossa.

Joka tapauksessa tuoreiden pelikieltojen myötä Barcelonalla on toisessa osaottelussa 18. maaliskuuta käytettävissään vain 12 edustusjoukkueen pelaajaa, ja heistäkin kaksi on maalivahteja. Odotusarvo on, ettei kukaan tällä hetkellä loukkaantuneista toivu tuohon peliin mennessä pelikuntoon.

Kenttäpelaajia valmentaja Quique Setiénin käytössä on Nelson Semedo, Piqué, Ivan Rakitic, Arthur, Lionel Messi, Clement Lenglet, Antoine Griezmann, Frenkie de Jong, Samuel Umtiti ja Junior Firpo.

Myös 17-vuotias Ansu Fati on pelannut kauden aikana paljon, mutta hän on virallisesti vielä reservijoukkueen pelaaja. Minuutteja lienee luvassa mahdollisesti myös esimerkiksi Riqui Puigille.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
Pero que haces, Arturo Vidal!!! Hay que tener pocas luces para entrar en esa provocación cuando sabes que que te están provocando para que te saquen la segunda amarilla. El Barcelona solo tendrá 12 fichas profesionales disponibles para el partido de vuelta. Dantesco.
Jugadores de la primera plantilla (dorsales 1-25) disponibles para jugar contra el Napoli en el Camp Nou:

1 Ter Stegen
2 Semedo
3 Piqué
4 Rakitic
8 Arthur
10 Messi
13 Neto
15 Lenglet
17 Griezmann
21 De Jong
23 Umtiti
24 Junior Firpo

Nadie más.

Tarkkana saa Napoli-pelissä ja mahdollisissa puolivälierissä olla myös Lionel Messi. Messi sai eilen kauden toisen varoituksensa Mestarien liigassa, ja seuraavasta lapusta hänellekin koituisi pelikieltoa.

Barcelona pelaa ennen toista Napoli-peliä vielä kolme ottelua La Ligassa. Nyt toivotaan hartaasti, ettei loukkaantumisia tulisi lisää.