SER:n barcelonalaisen radio-ohjelman Què t’hi juguesin mukaan Barcelonan seurajohto palkkasi I3 Ventures -nimeä kantavan someyrityksen puhdistamaan seurajohdon ja Barcelonan presidentin Josep Maria Bartomeun julkisuuskuvaa.

Kyseinen someyritys on kritisoinut sosiaalisessa mediassa Barcelonan entisiä ja nykyisiä pelaajia ja seurajohtoa kritisoivia henkilöitä seuran piikkiin. Barcelonan seurajohto palkkasi someyrityksen leipiinsä miljoonalla eurolla vuonna 2017.

Someyritys on muun muassa kritisoinut Leo Messiä, siitä miten argentiinalaisella kestää niin kauan allekirjoittaa jatkosopimus seuran kanssa. Myös Gerard Piqué on saanut kritiikkiä osakseen jalkapallon ulkopuolisista bisneksistään.

Someyritys hallinnoi muun muassa Twitterissä kymmeniä eri tilejä, joiden tarkoitus on puhdistaa heikosta maineesta kärsivän Bartomeun ja seurajohdon julkisuuskuvia.

Lähteen mukaan Barcelona on vahvistanut tekevänsä yhteistyötä kyseisen someyrityksen kanssa, mutta kiistää olevansa vastuussa sosiaalisessa medioissa julkaistuista viesteistä.