Real Madridin viikko ei olisi voinut huonommin sujua.

Joukkue hävisi kuudessa päivässä kotikentällään Barcelonalle kahdesti ja tiistai-iltana vielä Ajaxille. Samalla Real putosi Mestarien liigasta ja Copa del Reystä sekä käytännössä menetti viimeisenkin mahdollisuutensa La Liga -mestaruuteen.

Realin taaperrukseen on otettu kantaa myös kotimaisen jalkapallon saralla. Kuopion Palloseuran kapteeni Petteri Pennanen kritisoi kovin sanoin Los Blancosin toimintaa Twitterissä.

– Toivottavasti [puheenjohtaja Florentino] Pérez tajuaa itse lähteä, samoin [päävalmentaja Santiago] Solari, ja kaikki muutkin. [Cristiano] Ronaldo kesällä kaupaks ja vakuuttelua, että kyllä nykyset paikkaa lähdön. [Keylor] Navas voitti 3 ucl-pystiä putkeen ja hankkivat [Thibaut] Courtoisin, Pennanen kirjoitti.

Petteri Pennanen

@petepennanen
Toivottavasti Perez tajuaa itse lähteä, samoin Solari, ja kaikki muutkin. Ronaldo kesällä kaupaks ja vakuuttelua, että kyllä nykyset paikkaa lähdön. Navas voitti 3 ucl pystiä putkeen ja hankkivat Courtoisin😂

Petteri Pennanen

@petepennanen
Solari vetäny semmosen viikon mihin ei helpolla tule muut pystymään. Ulos cupissa, ulos la ligan mestaruustaistosta ja ulos chämppärissä. Ja varsinkin cupissa ja ucl oli lähtöasetelmat ennen toisia pelejä ihan hyvät. Respect 👏

Lue myös: