AS kertoo, että Atlético Madrid olisi kohdistamassa siirtokiikareitaan Napolin suuntaan.

Seura tarvitsee paikkaajan sen mitä todennäköisimmin ensi kesänä jättävälle Filipe Luísille, ja sopivaksi tähän oltaisiin nimetty Napolin Elseid Hysaj. Albanialainen olisi siinä mielessä pätevä ratkaisu, että tämä pystyy pelaamaan niin laitapakkina kuin topparina.

Atlético saanee kauden mittaisen lainapestin jälkeen takaisin Jonny Castron Valioliigan Wolverhamptonista, mutta saattaa toisaalta menettää Lucas Hernándezin Bayern Müncheniin.

24-vuotiaan Hysajn ura Italiassa on ollut menestyksekäs; siirryttyään vuonna 2015 Empolista, tämä on pelannut Napolissa 122 Serie A -ottelua. Pelaajan sopimukseen kirjattu siirtopykälä edellyttäisi 45 miljoonan euron satsausta, mutta tästä uskotaan päästävän kaikkia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun.