Samuel Chukwuezen debyyttikausi Villarrealin edustusjoukkueessa on sujunut hienosti.

19-vuotias oikea laituri teki syyskauden aikana kuusi maalia ja on Villarrealin parhaimpia maalintekijöitä. Nigerian A-maajoukkueessa syksyllä debytoinut Chukwueze on herättänyt agenttinsa mukaan kiinnostusta eräässä Valioliigassa pelaavassa seurassa.

– Useat seurat ovat kiinnostuneita hankkimaan Samun, mutta meillä on selkeät ideat seuraavalle vuodelle. Villarreal on luonnollisesti halukas tekemään Chukwuezen kanssa jatkosopimuksen. Yksi seura Valioliigasta on osoittanut paljon kiinnostusta, Chukwuezen agentti Johnny Ogbah sanoi Nigeria Todayn haastattelussa.

Villarrealin omalla kasvatilla on nykyisessä sopimuksessaan 30 miljoonan euron ulosostopykälä.

Marcan mukaan Villarreal on jo aloittanut neuvottelut Chukwuezen kanssa jatkosopimuksesta. Uusi sopimus nostaisi nigerialaisen ulosostopykälän 50 miljoonaan euroon.