Michy Batshuayin alkukausi Valencian riveissä on ollut vaikea. Kovin odotuksin Mestallalle Chelseasta lainalle saapunut belgialainen on tehnyt 15 pelaamassaan ottelussa vain kaksi maalia.

Batshuayin odotettiin nappaavan paikka Rodrigon kärkiparina, mutta hyökkääjä on ollut vain harvakseltaan avauskokoonpanossa niin La Ligassa kuin Mestarien liigassakaan.

Espanjalaismediat uutisoivat hiljattain siitä, miten Valencia harkitsee Batshuayin lainasopimuksen katkaisemista. Valencian ja Chelsean pitäisi löytää Batshuayille uusi lainaseura, joka maksaa Batshuayin palkan, jotta nykyinen lainasopimus voidaan katkaista.

Batshuayi kumosi espanjalaismedioissa pyörineet huhut.

– Ne ovat vain huhuja, jotka eivät pidä paikkaansa. Minulla ei ole mitään ongelmaa seuran kanssa ja tulen loistavasti toimeen valmentajan kanssa. Olemme pelanneet huonon alkukauden, mutta jatkamme työntekoa, jotta voimme nousta tästä tilanteesta ylös sarjataulukossa, Batshuayi totesi.

 

Batshuayi teki Belgian kummatkin maalit Islanti-voitossa.