Paco Alcácer on aloittanut kuluvan kauden sensaatiomaisesti.

Dortmundiin lainalle Barcelonasta peliajan perässä siirtynyt Alcácer on iskenyt jo kymmenen maalia alkaneella kaudella. Niistä seitsemän on syntynyt Dortmundissa 171 peliminuutissa ja loput kolme Espanjan A-maajoukkueen paidassa.

Alcácer on Valencian kasvatti. Kärki pelasi lopulta kasvattajaseuransa edustusmiehistössä 124 ottelua, iski 43 täysosumaa ja nousi kapteeniksi. Alcácer poistui Valenciasta kuitenkin Barcelonaan kaksi vuotta sitten kesän siirtoikkunan loppuhetkillä.

Etappi Barcelonassa oli kivikkoinen. Alcácer ei saanut seurassa ollenkaan vastuuta ja lähti peliajan perässä muihin maisemiin.

Valencian legendaarinen entinen seurapresidentti Paco Roig neuvoi nykyistä seurajohtoa ottamaan Alcácerin välittömästi takaisin seuraan.

– Jos olisin nykyinen seurapresidentti, yrittäisin saada Alcácerin välittömästi takaisin. Mielestäni hän on seuran paras kärki sitten Romarion.

Historiallinen Romario edusti Valenciaa noin vuoden verran 90-luvun puolivälissä.

Alcácer kommentoi hiljattain espanjalaismedioille, ettei voisi kieltäytyä Valencian tarjouksesta, jos sellainen tulisi eteen.