Real Madridin Cristiano Ronaldon tulevaisuus on yhä auki. Portugalilaishyökkääjä aiheutti suuren kohun Mestarien liigan loppuottelun jälkeen sanomalla, että ”oli hienoa pelata Real Madridissa”.

Eri medioissa on arvuuteltu, aikooko Ronaldo, 33, jatkaa uraansa Madridissa. Samaa pohtii myös hänen joukkuekaverinsa Dani Carvajal.

Espanjalaispuolustaja uskoo, että Ronaldo valitsee itselleen parhaan vaihtoehdon.

– En tiedä (onko Ronaldo lähdössä), vain hän tietää sen, sanoi Carvajal El Transistorille.

– En ole juurikaan ollut yhteydessä häneen Mestarien liigan finaalin jälkeen. Hän ja hänen leirinsä tietävät, mitä he aikovat tehdä.

Carvajal kertoi myös, ettei varsinaisesti kuulu Real Madridissa Ronaldon lähipiiriin.

– Pukukopissa on aina omia ryhmiä, se on ihan normaalia. Sitä viettää enemmän aikaa jonkun toisen kanssa, mutta me kaikki tulemme hyvin toimeen.

– En aio kysyä häneltä, aikooko hän lähteä. Se on hänen päätöksensä. Toivon, että hän jää Madridiin, mutta jos hän lähtee, hän ajattelee omaa parastaan.

Ronaldon Portugali ja Carvajalin Espanja kamppailevat parhaillaan Venäjän MM-kisojen B-lohkon voitosta. Molemmat ovat keränneet kahdesta pelistä neljä pistettä. Joukkueiden keskinäinen kohtaaminen päättyi 3-3-tasapeliin, jossa Ronaldo iski hattutempun.