Real Madrid on lopulta lunastamassa puheenjohtaja Florentino Pérezin viime keväänä tekemän lupauksen. Real on siis tarjoamassa Cristiano Ronaldolle palkankorotusta.

Pérez tiettävästi lupasi viime kevään Mestarien liigan finaalin yhteydessä, että Ronaldo saisi palkankorotuksen. Sitä ei kuitenkaan ruvennut kuulumaan, mikä osaltaan kasvatti siirtohuhujen määrää. Viime kuukausina portugalilainen on kuitenkin pelannut niin tehokkaasti, että Real aikoo tarjota palkinnon. AS:n mukaan seuran toimitusjohtaja José Ángel Sánchez on kertonut asiasta Ronaldolle.

Tällä hetkellä Ronaldon vuosipalkka on 21 miljoonaa euroa nettona. AS:n tietojen mukaan Real tarjoaa niinkin tuhtia korotusta, että vuosipalkka nousisi 30 miljoonaan euroon. Päälle tulisi vielä kahden miljoonan euron ehdollinen osuus.

[readmore from=Real-Madrid]

Korotetulla palkalla Ronaldo nousisi lähelle Neymaria, joka tiettävästi tienaa PSG:ssä 35+7 miljoonaa euroa vuodessa. Kaukana kärjessä olisi kuitenkin edelleen Lionel Messi, jolle Barcelona maksaa peräti 45 miljoonaa euroa vuositasolla.

Ronaldon sopimuksen pituuteen ei ole tulossa muutosta. Sopimus umpeutuisi palkankorotuksen jälkeenkin kesällä 2021. Paranneltu sopimus on tarkoitus saada maaliin ennen MM-turnauksen alkamista.