Brassilegenda entisestä seurastaan: Barcelonan putoaminen hyväksi jalkapallolle

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

FC Barcelona putosi Mestarien liigassa altavastaajana pidetylle AS Romalle dramaattisten vaiheiden jälkeen vierasmaalisäännöllä.

Pettymys oli kova useille katalonialaisseuran kannattajille ja heidän joukossa oli myös Barcelonassa vuosina 1997-2002 pelannut Rivaldo. Pelaajauransa vuonna 2015 lopettaneen brasilialaisen mielestä lopputulos oli kuitenkin hyväksi jalkapallolle.

– Se mitä tapahtui, oli todella mielenkiintoista. Olen pelannut Barcelonassa ja olen heidän kannattaja, joten olen surullinen tapahtuneesta. Tämä kuitenkin osoittaa, että muut joukkueet ovat parantaneet. Jalkapallossa ei ole enää kyse vain Barcelonasta ja Real Madridista, Rivaldo sanoi AS:n mukaan.

Myös Real Madrid oli lähellä pudota, mutta joukkue eteni lopulta jatkoon Cristiano Ronaldon kohua herättäneellä rangaistuspotkumaalilla.

– Myös Real Madrid oli lähellä pudota. Tämä on hyväksi jalkapallolle ja muille seuroille, jotka näkevät, että he eivät ole huonompia. Sen jälkeen mitä Juve ja Roma tekivät, kukaan ei esimerkiksi ajattele, että Real Madrid on nyt jo voittanut Mestarien liigan.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden