Real Madrid-Juventus -ottelun jälkipyykki puhuttaa.

Otteluparia pidetään draamankaarensa ansiosta hienona, mutta ratkaisu jakaa ihmiset kahteen leiriin. Oliko se rankkarin paikka vai ei?

Ottelupari oli 3-3-tilanteessa menossa jatkoajalle, kun erotuomari Michael Oliver vei pallon pilkulle. Oliverin mielestä Medhi Benatia taklasi Lucas Vázquezia liian voimakkaasti selkään. Cristiano Ronaldo ampui rangaistuspotkun maaliin ja vei Realin Mestarien liigan välieriin (lue raportti tästä).

Ottelun jälkeen Gianluigi Buffon antoi täyslaidallisen Oliverin suuntaan. Lue Buffonin raivokas avautuminen tästä. Rankkarin aiheuttanut Benatia puolestaan syytti tuomareita Real Madridin järjestelmällisestä suosimisesta.

– Me olemme hyvin surullisia. Me nousimme tasoihin, ja jouduimme sitten ulos tällaisella tavalla, Benatia sanoi Gazzetta dello Sportin mukaan.

– Viime vuonna ihan samalla tavalla tapahtui Bayern Münchenille [Real Madridia vastaan]. Nyt se kävi meille, ja tuntuu että joka vuosi on sama juttu.

[readmore from=Real-Madrid]

– Real Madrid on hyvä joukkue, eikä se tarvitse tällaisia asioita.

– Kun katsotaan rankkariin johtanutta tilannetta nauhalta, nähdään että minä yritän välttää kontaktia ja hän [Vázquez] kaatuu, koska hän ei voi tehdä tilanteessa mitään muuta. En työnnä ja osun palloon vasemmalla jalallani.

– Rangaistuspotkun viheltäminen tuosta vaikuttaa absurdilta. Valitettavasti tämä on osa jalkapalloa, ja me olemme uhreja.

Lue tästä, miksi palloa ei olisi pitänyt viedä pilkulle entisen huipputuomarin mukaan.