Gianluigi Buffon osoitti, että kyllä 40-vuotiaasta vielä raivoa irtoaa, kun tarpeeksi tiukka paikka tulee.

Se paikka tuli eilen, kun Michael Oliver vihelsi pallon pilkulle Real Madridin ja Juventuksen välisessä Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa. Juventus oli tehnyt ihmenousun ja tullut 0-3-tappioasemasta 3-3-tasapeliin Realin kotiluolassa.

Lisäajalla Juventus-leirillä pimeni, kun Oliver vei pallon pilkulle. Lähes koko italialaisjoukkue ympäröi Oliverin, joka ajoi Buffonin suoralla punaisella ulos protestoinnin vuoksi. Cristiano Ronaldo ampui rangaistuspotkun maaliin ja vei Realin välieriin (lue raportti tästä).

– Tuomari menetti homman ihan täysin, hyväksyn sen. Sitä en voi hyväksyä, että tällaisessa kahden suurseuran isossa kohtaamisessa on tuomari, jolla ei ole rohkeutta tai kykyä tehdä rauhallisia päätöksiä, Buffon pauhasi Sky Italialle pelin jälkeen.

Lue tästä, miksi Sergio Ramos voi joutua huilaamaan välierien ensimmäisen osan.

– Hän oli selvästi huonosti valmistautunut. Sitä ei vain voi hyväksyä, että tuollaisen ikimuistoisen pelin jälkeen antaa tuollaisen rangaistuspotkun ja ajaa vielä minut ulos viimeisessä pelissäni. En ollut koskaan aiemmin urallani saanut punaista protestoinnista.

– Jos tekee noin, ihminen on eläin. Sillä ihmisellä on roskakori sydämen paikalla!

Lue tästä, miksi Cristiano Ronaldo ei voinut ymmärtää Juventuksen protestointia.

– Se oli kymmenesosarankkarin paikka. Se oli selvästi kyseenalainen tilanne. Ei missään nimessä selvä. Ei tuollaisessa paikassa voi viheltää pilkkua kyseenalaisesta tilanteesta, Buffon jatkoi Mediasetin haastattelussa.

[readmore from=Real-Madrid]

– Joukkue antoi kaikkensa, mutta sitten yksi ihminen tuhosi unelmat kyseenalaisen tilanteen perustella.

– Jos ei ole munaa tuomita tällaista ottelua, sitten on parempi istua katsomossa vaimon ja lasten kanssa, juoda Spritea ja syödä sipsejä.

– Ei joukkueen unelmia voi tuhota noin. Olisin voinut sanoa tuomarille vaikka mitä tuossa tilanteessa, mutta hänen täytyi itsekin ymmärtää, millaisen katastrofin hän aiheutti.