Erotuomari Michael Oliver tuskin osasi arvata ennen peliä, millaiseen höykytykseen hän joutuisi.

Oliver teki päätöksen, joka ratkaisi Mestarien liigan viimeisen välieräpaikan kohtalon. Juventus oli noussut Real Madridia vastaan 0-3-tappioasemasta 3-3-tasatilanteeseen, kun Oliver vei pallon pilkulle, jonka Cristiano Ronaldo upotti maaliin (lue raportti tästä). Rankkarin syy oli se, että Medhi Benatia taklasi selästä Lucas Vázquezia.

Tilanne on puhuttanut nyt puolen vuorokauden ajan. Real Madrid -leirin mukaan rangaistuspotku oli täysin oikea tuomio, kun taas Juventus-leiri kokee joutuneensa oikeusmurhan uhriksi.

[readmore from=Real-Madrid]

Ronaldo ei voinut pelin jälkeen ymmärtää Juventuksen protestointia (lue Ronaldon kommentit tästä). Suoran punaisen protestoinnista saanut Gianluigi Buffon taas haukkui Oliverin syvälle maanrakoon (lue Buffonin avautuminen tästä).

Mutta mitä mieltä on asiasta mahdollisimman puolueeton taho, entinen La Ligan ammattilaistuomari Eduaro Iturralde González?

– Benatian taklauksessa ei ole tarpeeksi kontaktia. Mielestäni se ei ollut rangaistuspotkun paikka, Iturralde González sanoi AS:lle.

Mitä mieltä itse olet? Katso video tilanteesta ja anna äänesi videon alla olevaan valikkoon.

[poll id=”7″]