Real Madrid hävisi keskiviikkona Juventukselle 1-3 Mestarien liigan puolivälierien toisessa osassa, mutta eteni jatkoon yhteismaalein 4-3.

Real Madrid C.F.

@realmadrid
📝 ¡Nuestro 11 inicial contra la @juventusfces! #HalaMadrid #APorLa13

JuventusFC

@juventusfc
Juventus XI: Buffon; De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; D. Costa, Higuain, Mandzukic

Subs: Szczesny, Lichtsteiner, Rugani, Asamoah, Marchisio, Sturaro, Cuadrado

#TOGETHER #RMJuve #UCL

Juventus siirtyi johtoon jo toisella peliminuutilla Mario Mandžukićin maalilla. Real Madrid menetti pallon keskikentän tuntumassa ja peliväline toimitettiin Douglas Costalle, joka jatkoi sen laitaan Sami Khediralle. Saksan maajoukkuepelaajan kierteinen keskitys löysi takatolpalta Mandžukićin, joka puski pallon varmasti sisään.

OptaJoe

@OptaJoe
76 - Mario Mandzukic's goal after 76 seconds is the fastest Real Madrid have ever conceded at home in the Champions League. Super. #RMAJUV

13. minuutilla madridilaiset olivat lähellä tasoitusta. Isco iski Cristiano Ronaldon laukauksen jälkeisestä irtopallosta pelivälineen verkkoon, mutta tilanne liputettiin paitsioksi.

Ottelu jatkui vauhdikkaana ja tilanteita nähtiin molemmissa päissä. Juventus-luotsi Massimiliano Allegri käytti ensimmäisen vaihtonsa jo 17. minuutilla, kun Stephan Lichtsteiner korvasi Mattia de Sciglion.

Isco ja Ronaldo olivat pahanteossa myös 33. minuutilla. Portugalilaistähti pelasi Iscon nokikkain mahdollisesti viimeistä Mestarien liigan ottelua pelanneen maalivahti Gianluigi Buffonin kanssa. Isco yritti yllättää konkarivahdin etukulmasta, mutta Buffon torjui laukauksen kulmapotkuksi.

Kun kotijoukkue ei käyttänyt paikkojaan, siirtyi Juventus jo kahden maalin johtoon. Vaihdosta kentälle tullut Lichtsteiner lähetti täydellisen keskityksen valkopaitojen maalille ja korkeimmalle nousi jälleen Mandžukić, joka puski toistamiseen pallon etukulmasta sisään.

Real Madrid oli ensimmäisen jakson lisäajalla lähellä kaventaa. Toni Kroosin vapaapotku laskeutui Raphaël Varanen päänuppiin, mutta madridilaisten epäonneksi pallo kimposi ylärimasta takaisin kentälle.

Espanjalaismiehistö johti tauolle mentäessä maalintekoyrityksiä 11-7.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane reagoi tilanteeseen vaihtamalla Gareth Balen ja Casemiron ensimmäisen puolikkaan jälkeen kentältä pois. Heidän tilalleen astelivat Lucas Vázquez ja Marco Asensio.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
Gareth Bale makes his 500th appearance for club & country, against Juventus tonight

He made his senior debut 12 years ago this month, aged 16, for Southampton v Millwall, April 2006 #UCL

Tunnin kohdalla Real Madridin pahin pelko kävi toteen. Douglas Costan keskitys vaikutti jo päätyvän maalivahti Keylor Navasin käsiin, mutta costaricalaistorjuja pudotti pelivälineen ja Blaise Matuidi tyrkkäsi pallon sisään madridilaisten nenän edestä.

Gary Lineker

@GaryLineker
Is this for Real? Juve 3-0. This could be the maddest week in football history.

Zidane suoritti viimeisen vaihtonsa 75. minuutilla. Luka Modrićin tilalle Mateo Kovačić.

Viimeiselle peliminuutille asti näytti siltä, että ottelussa mennään jatkoajalle. Kroosin keskitys löysi kuitenkin syvältä Juventuksen rangaistusalueelta Ronaldon, joka pudotti pallon tuhannen taalan paikalle Vazquezille. Espanjalaislaituri ei kuitenkaan ehtinyt laukomaan, sillä Medhi Benatia kaatoi hänet ja pallo vietiin pilkulle, kun kellossa oli 92 minuuttia.

Juventus-maalivahti Buffon ei sulattanut tuomiota millään ja otti raivokkaasta protestoinnistaan suoran punaisen kortin. Italialaiset joutuivat vaihtamaan hyökkääjä Gonzalo Higuaínin tilalle maalivahti Wojciech Szczęsnyn, jonka tehtäväksi jäi ottaa kiinni Ronaldon rangaistuspotku.

James Tyler (still)

@JamesTylerESPN
The fear in Oliver's eyes

Portugalilaistähti ei kuitenkaan erehtynyt, vaan toimitti pallon voimalla oikeaan ylänurkkaan. Ottelu päättyi yhdeksän lisäminuutin jälkeen.