Juventus-leiri on puhissut kovaan ääneen rangaistuspotkutuomiosta, joka ratkaisi Mestarien liigan puolivälierien otteluparin Real Madridin ja Juventuksen välillä.

Rankkarin aiheuttanut Medhi Benatia oli sitä mieltä, että Real Madridia suositaan järjestelmällisesti (lue Benatian kommentit tästä). Rankkarivihellyksen jälkeen suoran punaisen protestoinnista saanut Gianluigi Buffon kaatoi pelin jälkeen todellisen täyslaidallisen erotuomari Michael Oliverin niskaan (lue Buffonin purkaus tästä).

Tuomarityöskentelyä parjasivat myös Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri ja seuran puheenjohtaja Andrea Agnelli. Samaan kuoroon liittyi nyt myös toppari Giorgio Chiellini.

– Ei tämä yllättänyt yhtään. Bayern München koki sen viime vuonna ja nyt oli Juven vuoro, Chiellini sanoi Mediasetille Football Españan mukaan.

Chiellini viittasi Bayernilla samaan Real Madridin yleiseen suosimiseen kuin Benatia. Monen mielestä Real hyötyi viime vuoden Mestarien liigassa tuomariratkaisuista Bayernia vastaan.

– On naurettavaa, että italialainen tuomariasettelija [Pierluigi Collina] sanoi, että asiat sujuvat Mestarien liigassa hyvin.

[readmore from=Real-Madrid]

– Jo tapahtumahetkellä saattoi nähdä, ettei se ollut rangaistuspotkun paikka. Hidastuksen perusteella tuomio oli suorastaan naurettava.

Real Madrid -leiri on ollut yhtä mieltä siitä, että rangaistuspotkutuomio oli oikea. Cristiano Ronaldo jopa ihmetteli, miksi Juventus protestoi niin vahvasti (lue Ronaldon kommentit tästä).

Mielenkiintoisen vivahteen väittelyyn toi entinen La Ligan huipputuomari Eduardo Iturralde González, jonka mielestä tilanne ei ollut rankkarin arvoinen (lue Iturralde Gonzálezin näkemys tästä).