Atlético ja Jan Oblak neuvottelevat parhaillaan jatkosopimuksesta.

Oblak on Diego Simeonelle pelaaja, jota ei saa yksinkertaisesti menettää muihin maisemiin. Kenties maailman parhaaksi maalivahdiksi nousseen Oblakin nykyinen ulosostopykälä on 100 miljoonan euron arvoinen.

Atléticon tavoite on nostaa Oblakin ulosostopykälä 200 miljoonaan euroon ja parantaa samalla huomattavasti slovenialaisen tienestejä ja tehdä vahdista yksi parhaiten palkatuista seurassa.

Osapuolet eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Copen mukaan Atlético on sen vuoksi alkanut katsoa ympärilleen löytääkseen varavaihtoehtoja.

Yksi sellainen on Chelseaa edustava Thibaut Courtois. Courtois pelasi Atléticossa lainalla kolmen kauden ajan Chelseassa voittaen muun muassa Eurooppa-liigan, Copan ja sarjamestaruuden. Atlético on valmis hankkimaan Courtois’n Chelseasta, jos joku seura maksaa Oblakin 100 miljoonan euron ulosostopykälän.

Lähteen mukaan Atlético on käynyt jo alustavia keskusteluita Courtois’n kanssa. Courtois on julkisesti todennut haluavansa palata jossain vaiheessa uraansa Espanjaan, sillä hänen perheensä asustaa Espanjan pääkaupungissa. Courtois ei ole allekirjoittanut jatkosopimusta Chelsean kanssa.