AS Roman seurajohtaja Fransesco Totti kehottaa Barcelonaa varautumaan vaikeaan ottelupariin.

Barcelona ja Roma arvottiin vastakkain Mestarien liigan puolivälierävaiheeseen. Ensimmäinen osaottelu pelataan 4. huhtikuuta Camp Noulla ja jälkimmäinen 10. huhtikuuta Rooman olympiastadionilla.

Katalonialaiset eivät ole kokeneet vielä yhtään tappiota tämän kauden La Ligassa tai Mestarien liigassa, mutta viime kevääseen uransa päättänyt Totti ei säikähtänyt arvonnan tulosta.

– Olen iloinen, että olemme Euroopan kahdeksan parhaan joukossa, sanoi Totti Premium Sportille.

– Jokainen tämän vaiheen joukkue on vaikea kohdattava, mutta me lähdemme tähän ottelupariin rauhallisesti ja levollisesti. Me tiedämme, että Barcelona on yksi Euroopan parhaista joukkueista, mutta tiedämme myös, että me voimme pärjätä heitä vastaan hyvin.

– Paperilla Sevilla ja Liverpool olisivat olleet mieluisampia vastustajia, mutta se on eri asia kentällä.

– Olen varma, että he (Barcelona) ovat huolissaan Roman kohtaamisesta. Me haluamme pelata omaa peliämme ja näyttää, että pystymme myös muokkaamaan sitä Barcelonaa vastaan.

– Kaikki odottavat Barcelonan menevän jatkoon, mutta he tulevat kohtaamaan mahtavan Roman joukkueen.

– Jos me haluamme voittaa tämän kilpailun, meidän on mentävä loppuun asti ja kohdattava parhaat joukkueet. Messin ja Suárezin kaltaisten pelaajien kohtaaminen motivoi meitä suuresti.

– Me sijoituimme ensimmäiseksi erittäin vaikeassa lohkossa ja kohtasimme Šah’tarin viime kierroksella. Barcelonan on tehtävä kovasti töitä voittaakseen Roman.