Atlético Madrid ja Girona pelasivat lauantaina La Ligassa 1-1-tasapelin Wanda Metropolitanolla.

Atlético de Madrid

@Atleti
🏧👥 | ALINEACIÓN
¡Ya tenemos ONCE para el duelo de hoy!
🔴⚪️🔴¡Vamos, Atleti, vamos!
#AúpaAtleti #AtletiGirona

Girona FC

@GironaFC
L'ONZE del Girona al #WandaMetropolitano
Som-hi equip!! 👍
#AtletiGirona

Ottelu lähti hieman verkkaisesti käyntiin, ja maalintekopaikat olivat vähissä. Kotijoukkue Atléticon kone käynnistyi kuitenkin hiljalleen, ja madridilaiset rupesivat vyöryttämään hyökkäyksiään.

Ángel Correa oli viedä isännät johtoon 25. minuutilla, kun hän pääsi nokikkain Girona-vahti Yassine Bounoun kanssa. Veto lähti napakasti, mutta Bounou onnistui torjumaan laukauksen kulmapotkuksi.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Atlético sai kuitenkin osumansa, joka oli todellinen taistelumaali. Hyökkäys näytti kuivuvan jo kasaan, kun Girona sai riistettyä pallon, mutta nurmikolle kaatunut Antoine Griezmann tökkäsi pelivälineen Thomas Parteylle, joka nosti sen hienosti puolustuslinjan yli Diego Costalle.

Espanjalaishyökkääjä tiputti pallon päällään Griezmannille, joka pääsi viimeistelemään tyhjiin. Costa törmäsi palloa tavoitellessaan Girona-vahti Bounouhun ja jäi pitelemään päätään, mutta hän pystyi jatkamaan peliä.

Girona sai ottelun ensimmäisen maalipaikkansa juuri ennen taukovihellystä, kun Portu pääsi laukomaan vapaapotkun jälkitilanteesta, mutta hänen vetonsa epäonnistui, ja Jan Oblakilla oli helppo työ poimia pallo syliinsä.

Ensimmäisellä puoliskolla Costan kanssa törmäillyt Bounou jouduttiin vaihtamaan tauolla. Hänen tilalleen Gironan maalille asteli Gorka Iraizoz.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone otti toisen jakson puolivälissä hieman erilaisen taktiikan käyttöön. Kuuma kärkipari Griezmann-Costa kutsuttiin vaihtopenkille, ja kentälle laitettiin Koke ja Kevin Gameiro.

Simeonen ratkaisu ei kuitenkaan tuottanut tulosta, ja seuraavaksi olikin Gironan vuoro iskeä. Katalonialaisvieraat saivat tasoituksensa 73. minuutilla, kun Bernardo Espinosa voitti kaksinkamppailun ilmassa. Pallo laskeutui sopivasti ensimmäisellä jaksolla paikkansa mokanneelle Portulle, joka ohjasi pelivälineen verkkoon.

Girona oli lähellä napata koko pistepotin mukaansa, kun hyökkääjä Michael Olunga karkasi keskiviivan tuntumasta läpiajoon. Oblak ehti kuitenkin maaliltaan vastaan, mutta joutui kaatamaan Olungan sääntöjen vastaisesti ja sai tempustaan keltaisen kortin.

Tilannetta seurannut vapaapotku ei tuottanut Atléticolle ongelmia.