© Kuva: Getty Images

Marca: Real Madrid valmistelee kaikkien aikojen siirtoa – palasina Neymar, Cristiano Ronaldo ja 400 miljoonaa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Real Madrid ei ole moneen vuoteen tehnyt galáctico-hankintaa. Nyt sellaisen perään haikaillaan.

Kausi on sujunut Realilta mollivoittoisesti. Madridilaislehti Marcan mukaan seurassa on alettu ajatella, että melko pian tarvitaan uutta verta – tarkemmin sanottuna uutta galácticoa – tuomaan joukkueeseen virtaa.

Edes jollain lailla saatavien galácticojen lista ei ole tällä hetkellä kovin pitkä. Marca listaa jutussaan nimet Kylian Mbappé, Harry Kane, Eden Hazard ja Timo Werner. Yksikään heistä ei kuitenkaan aiheuta sellaista rumpujen pärinää kuin Neymar.

Marcan tietojen mukaan Real Madrid on jo asettanut 200 miljoonaa euroa sivuun, jos tulisi yhtäkkiä tarve tehdä astetta suurempi pelaajakauppa. Tuota summaa ei kuitenkaan pidetä riittävänä. Siirtyihän Neymar vasta viime kesänä Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonan euron hintaan.

Realissa arvioidaan, että koko operaatio maksaisi jotakuinkin 400 miljoonaa.

Ihan 400:aa ei välttämättä Los Blancosinkaan kassasta noin vain löydy. Mutta Realillapa on salainen ase, jolla hintaa voisi saada hinattua alemmas: Cristiano Ronaldo.

Portugalilainen pelaa uransa heikointa kautta, mutta nimi ja nimen ympärille rakentunut brändi ovat edelleen kovaa valuuttaa. PSG on tiettävästi jo pitkään halunnut Ronaldon joukkueeseensa – ja haluaa edelleen.

On hyvin todennäköistä, että tällainen mahdollinen jättikauppa ei synny tänä talvena tai vielä ensi kesänäkään. Mutta ehkä kesällä 2019?

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon