Betis isännöi huomenna Villamarínilla Atléticoa.

Kyseessä on lähtökohtaisesti varsin mielenkiintoinen kamppailu, sillä Betis ja Atlético pelaavat täysin erilaisilla pelitavoilla. Betisin Quique Setién luottaa hyvin hyökkäävään pelitapaan, kun taas Diego Simeone omien sanojensa mukaan suorastaan vihaa pallonhallintajalkapalloa.

Setién kritisoi aikaisemmin tällä kaudella Simeonen pelitapaa, kun Atlético menetti loppuhetkillä täyden pistepotin Barcelona-ottelussa. Atlético oli siirtynyt kyseisessä kamppailussa aikaisin johtoon ja puolusti tiiviisti loppuottelun ajan. Luis Suárez kuitenkin tasoitti vain hetki ennen loppua.

– Ette tiedä, kuinka paljon kunnioitan häntä. Hän on saavuttanut asioita, joita minä en olisi varmasti kyennyt saavuttamaan. Simeone on saanut Atléticosta, siis seurasta joka on ollut aina täynnä epävarmuutta, uskomattoman joukkueen. Hän on tehnyt valtavan työn Atléticon eteen.

– Minun pitäisi viettää kaikki päivät hänen kanssaan, jotta ymmärtäisin, kuinka hän laittaa itsensä peliin jatkuvasti Atléticon vuoksi – minä en välttämättä ole ihan sellainen. Ymmärrän jalkapalloa eri tavalla, mutta kunnioitan valtavasti Simeonea ja hänen työtään. Eri asia on pidänkö hänen peluuttamasta jalkapallosta vai en.

– Minulla on paljon opittavaa Simeonelta. En tiedä voiko hän sanoa samoin minusta. Hän ei varmasti kilpailisi tasaväkisesti Real Madridin ja Barcelonan kanssa minun pelitavallani, Setién viittasi äärihyökkäävään pelitapaansa.