Copa Libertadoresin mestaruutta hiljattain Gremion kanssa juhlinut Arthur on yhdistetty FC Barcelonaan erittäin vahvasti viime viikkojen aikana..

Huhut voimistuivat, kun katalonialaisseuran urheilutoimenjohtaja Robert Fernández nähtiin seuraamassa pelaajan otteluita Copa Libertadoresin loppuotteluissa ja myös syömässä 21-vuotiaan keskikenttäpelaajan agentin kanssa finaalin ensimmäisen osan jälkeen.

Arthurista on jo levinnyt kuvia, joissa hän poseeraa Barcelona-paita päällä ja nyt katalonialaismedia Sportin mukaan pelaaja on antanut lopullisen siunauksensa siirrolle Camp Noulle.

Xaviin ja Andres Iniestaan verratun pelaajan kerrotaan luvanneen Fernándezille, että jos muutkin seurat kuin Barcelona maksavat pelaajan 50 miljoonan euron ulosostoklausuulin, hän hylkää ne tarjoukset ja siirtyy Barcelonaan tammikuussa tai viimeistään kesällä 2018.

Arthurin kerrotaan sanoneen Barcelonan tarjoukselle ”kyllä”, koska nuorukainen kokee joukkueen pelityylin sopivan hänelle erinomaisesti ja valinta tukee hänen kehitystään parhaiten.