© Kuva: Getty Images

Zidane vahvisti loukkaantumisen – Real Madridilla katastrofaalinen pelaajatilanne ison pelin alla

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Zinédine Zidane joutuu kaivamaan säkin pohjalta, kun hän valitsee toppareita lauantain Sevilla-peliin.

Eilen illalla pelatussa Mestarien liigan ottelussa rivistä putosi Raphaël Varane. Tv-kuvan perusteella Varanen loukkaantuminen vaikutti lihasvammalta. Zidane ei vamman laatua kertonut, mutta hän vahvisti ettei puolustaja pysty pelaamaan Sevillaa vastaan.

– Hän loukkasi itsensä ja menee tänään kuvauksiin. Hän sanoi, ettei kyse ole mistään vakavasta, mutta katsotaan nyt. Hän ei ole pelikunnossa lauantaina, se on varmaa, Zidane sanoi.

Näillä näkymin myöskään Jesús Vallejo ei pysty pelaamaan.

– Vallejon kohdalla meidän on katsottava, miten hän voi. Ei se ole mitään vakavaa, mutta meidän on seurailtava häntä.

Varanen ja todennäköisesti myös Vallejon puuttuminen on vasta alkusoittoa. Puolustuslinjasta Sergio Ramos ja Daniel Carvajal ovat pelikiellossa. Ainoa terve ja pelikuntoinen toppari on siis Nacho. Nachon toppariparina olisi todennäköisesti tuurannut Casemiro, mutta hänkin on pelikiellossa. Nyt katse kohdistuu Marcos Llorenteen.

– Me löydämme ratkaisun ja saamme joukkueen kasaan lauantaiksi. Llorente on pelannut sillä pelipaikalla aiemmin ja hän tuntee sen roolin. Mutta katsotaan nyt.

Eli tämän hetken tietojen mukaan Real Madridin puolustuslinja Sevillaa vastaan oikealta vasemmalle on: Achraf Hakimi-Marcos Llorente-Nacho-Marcelo. 19-vuotias Hakimi on pelannut tällä kaudella La Ligassa 246 minuuttia ja Llorente 210. Linjan kokeneimman pelaajan, Marcelon, vahvuudet taas eivät ole puolustuspelissä.

Ja mitä tulee Zidanen lausuntoon siitä, että Llorente on aiemmin pelannut topparina. Tottahan se on, mutta ei mistään kovin rautaisesta kokemuksesta voida puhua. Kaudella 2015-16 Llorente pelasi Transfermarktin mukaan Segunda B:ssä viisi peliä topparina.

Realin ja Sevillan peli alkaa lauantaina kello 17.15 Suomen aikaa. Varanen, Vallejon (todennäköisesti), Ramosin, Carvajalin ja Casemiron lisäksi Realilta puuttuu ottelusta mahdollisesti Gareth Bale.

Päivitys klo 10.02: Marco Asensio pelasi eilen, joten hän lienee pelikunnossa lauantaina.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon