Real Madridin pukuhuoneessa on tällä hetkellä ongelma. Ainakin mikäli paikallista Marcaa on uskominen.

Espanjan suurin urheilulehti – ja usein hyvin Real Madridin asioista perillä oleva – Marca kertoo, että Cristiano Ronaldo ja Sergio Ramos ovat riidoissa.

Jännitteitä on lehden mukaan kasautunut kesästä lähtien. Ronaldo menetti kesällä lähipiiristään Pepen, Fábio Coentrãon ja James Rodríguezin, jotka päästettiin muihin seuroihin.

Samaan aikaan Ramosin asema joukkueen sisällä on vahvistunut entisestään, kun Real Madrid on espanjalaistunut. Seuraan on hiljattain tuotu muun muassa Marco Asensio, Dani Ceballos ja Jesús Vallejo. Marcan mukaan esimerkiksi Nacho, Daniel Carvajal, Asensio, Isco ja Ceballos ”seuraavat Ramosia kaikkialle”.

Ristiriitaiset lausunnot

Viime aikoina jännitteet ja erimielisyydet ovat alkaneet vuotaa julkisuuteen. Real kärsi hiljattain Mestarien liigassa tappion Tottenhamille. Ottelun jälkeen Ronaldo sanoi haastattelussa, että Rodríguez, Álvaro Morata ja Pepe tekivät joukkueesta vahvemman (lue Ronaldon lausunto tästä).

Pari päivää myöhemmin Ramos sanoi omassa haastattelussaan olevansa ihan eri mieltä Ronaldon kanssa ja että kaikilla joukkueen pelaajilla on oma roolinsa (lue tästä). Lisäksi Ramos hiljattain flirttaili avoimesti sillä ajatuksella, että Neymar saapuisi Real Madridiin (lue tästä).

El Chiringuiton väite

Pari päivää sitten El Chiringuito -keskusteluohjelma julkaisi väitteen, jonka mukaan Cristiano Ronaldo haluaa lähteä Real Madridista ensi kesänä (lue tästä). Asiaa kysyttiin Ramosilta Venäjän ja Espanjan välisen harjoitusottelun jälkeen.

– Cristiano Ronaldon lähtö Madridista? En minä tiedä, kysykää häneltä. Minä en enää pysy mukana näissä käänteissä, Ramos sanoi.

[readmore from=Real-Madrid]

Oman lusikkansa valtaisteluun työnsi aiemmin syksyllä päävalmentaja Zinédine Zidane. Hän sanoi haastattelussa, että Ramos on Real Madridin tärkein pelaaja, minkä voi tulkita myös tietynlaiseksi näpäytykseksi Ronaldoa kohtaan (lue tästä).

Ääritapauksessa Real Madrid voi mennä ensi kesänä isosti uusiksi. El Chiringuiton Ronaldo-uutisen lisäksi AS uutisoi hiljattain, että Realin seurajohto on kyllästynyt Gareth Balen loukkaantumisiin ja walesilainen halutaan myydä ensi kesänä (lue tästä).

Jaakko Perttilä
Twitter: @JaakkoPerttila