Madridilaislehti AS kertoo, että Real Madrid aikoo myydä Gareth Balen. Tuorein loukkaantuminen oli viimeinen pisara.

Bale on pystynyt pelaamaan tällä kaudella vain yhdeksän ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Walesilainen oli juuri toipunut syyskuun lopussa tulleesta vammastaan, kunnes maajoukkuetauolla tuli uusi loukkaantuminen (lue lisää tästä). Jalassa on jälleen todettu lihasvamma, ja sairausloma on lehtitietojen mukaan ”viikkoja”.

Real osti Balen 101 miljoonalla eurolla Tottenhamista kesällä 2013. Espanjaan saapumisen jälkeen mies on loukkaantunut laskutavasta riippuen jo 19-24 kertaa. Bale on kyennyt pelaamaan vain 55 prosenttia kaikista tarjolla olleista peliminuuteista.

Ollessaan kentällä Bale on ajoittain ollut hyvinkin vakuuttava. Ongelma on ollut se, ettei hyökkääjä ole missään vaiheessa pysynyt kovin pitkään kasassa.

Loukkaantumiset ovat toki vaikuttaneet Realin peliesityksiin, mutta myös Balen oman markkina-arvon laskuun. AS:n tietojen mukaan Manchester United olisi ollut vielä viime kesänä valmis maksamaan Balesta 120-150 miljoonaa euroa. Nyt markkinahinnan sanotaan olevan 70-80 miljoonaa.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!