Real Madrid ui juuri nyt melko syvissä vesissä.

La Ligassa joukkue hävisi sensaatiomaisesti Gironalle, ja Mestarien liigassa Tottenham oli eilen illalla parempi maalein 3-1. Pelin jälkeen Cristiano Ronaldo saatiin lehdistön tentattavaksi.

– Joukkueen mieliala on [juuri nyt] huono, koska hävisimme. Olemme tottuneet voittamaan. Meillä on vielä paljon aikaa parantaa. Olen varma, että myös teemme niin, Ronaldo sanoi Marcan mukaan.

– Mitään erikoista ei ole tapahtunut. Emme voi aina olla hyviä. Meidän on myönnettävä, ettemme ole olleet niin hyviä kuin haluamme olla. En näe asioiden olevan kuitenkaan niin huonosti. Meidän on oltava luottavaisia.

– Mielestäni ottelu [Tottenhamia vastaan] ei ollut niin epätasainen. He käyttivät paikkansa ja me emme. Se oli ero. He eivät jyränneet meitä. Heidän paitsiomaalinsa muutti pelin luonnetta.

”Ei tässä mitään kriisiä ole”

Ronaldolta kysyttiin, onko Real Madrid nyt kriisissä.

– En tiedä, mitä te oikein haluatte sanoa. Ihmiset unohtavat hyvät asiat todella nopeasti. Ei tässä mitään kriisiä ole. Voimme hävitä kolme tai neljä ottelua, mutta ei tässä mitään kriisiä ole. Emme saa unohtaa sitä, mitä olemme aiemmin tehneet.

Lopuksi Ronaldo sanoi – tai kenties lipsautti – jotain sellaista, mitä moni on ajatellut. Real menetti kesän aikana leveyttä, ja se on huomattu myös joukkueen sisällä.

– Saapuneilla pelaajilla on paljon potentiaalia, mutta Pepe, [Álvaro] Morata ja James [Rodríguez] tekivät meistä vahvempia.

– Me tarvitsemme myös [Daniel] Carvajalia ja [Gareth] Balea. Ei joukkueemme ole nyt huonompi, mutta kokoonpanossamme on vähemmän kokemusta. Kokemus on hyvin tärkeää. Mutta ei se ole mikään tekosyy.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!